català  castellà  angles  frances
      

      

      

      

      

      

      

      
INICI NOSALTRES GALERIA RESERVES LOCALITZACIÓ CONTACTE
hotel simeon

CONTACTE

Si desitja contactar amb nosaltres, la forma més còmode de fer-ho és complimentant el següent formulari.

Formulari de Contacte

Nom *

Telèfon *

Email *

Comentaris

* És indispensable complimentar tots els camps, excepte el destinat a comentaris, per tal que la vostra petició sigui tramitada correctament.

Enviar

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, l’informem que les seves dades estan incorporades als nostres fitxers, amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials. Si ho desitja pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades, dirigint-se a: Hotel Simeon, S.L., a l’adreça de correu electrònic info@hotelsimeon.com adjuntant còpia del seu DNI.

El contingut d’aquest correu i els seus documents adjunts va dirigit únicament a la persona o entitat que es mostra com a destinatari, i pot contenir dades confidencials o privilegiades. Si vostè no és el destinatari i rep aquest correu per error, preguem es posi en contacte amb nosaltres i ho elimini d’immediat amb tots els seus documents adjunts sense fer cap ús de les dades que en ells figurin, atenint-se a les conseqüències que d’un ús indegut d’aquestes dades pugui derivar-se.

C. Dr Trueta, 1 · 17320 Tossa de Mar (Girona) SPAIN - info@hotelsimeon.com - Info: T. 0034 972 34 00 79 / M. 0034 628 06 58 02